Back and Forth
Credit: COURTESY OF WIDERFUNNEL

To make its new workplace a happy one, the marketing consultant involved employees in the design

Growing from 13 to 35 workers in three years, WiderFunnel, which tests marketing strategies for other businesses, needed an office that wasn’t just bigger but better. So the Vancouver-based company leased a space with spectacular views of downtown and Burrard Inlet, then surveyed staff about what they needed to be productive and creative. The result is a workplace that accommodates various working styles, thanks to wireless technology, so team members can change locations throughout the day. Since employees moved in last August, their happiness scores have increased 51 percent.

Pick Your Spot
Credit: COURTESY OF WIDERFUNNEL

The Town Hall is designed for socializing, while the adjacent Solution Room has beanbag chairs and games that encourage thinking outside the box to help fix complex problems

Cafe Culture
Credit: COURTESY OF WIDERFUNNEL

The kitchen, right off the entrance, serves as a reception area, an alternative work location or a place to enjoy fresh fruit, coffee, tea or beer on tap

Getaway Plans
Credit: COURTESY OF WIDERFUNNEL

“Huddle” rooms—named Integrity, Maverick, Curiosity and Grit—are for confidential phone conversations, distraction-free solo work or small meetings